Recenze

Není důležité, co o sobě řeknu já.
Mnohem víc důležité je, co si myslíte vy.

Vaše ohlasy

Vřele doporučuji každému - z vlastní zkušenosti 😊 Jednoznačně skvělá metoda.
Martina
Mně Kvantové opravy změnily život neuvěřitelně. Náš život se odvíjí na základě našich pocitů. Umět zlepšit pocity je boží. Nejlépe investované peníze.
Hanka
Chtěla bych vyjádřit nesmírnou vděčnost za to, že jste, dělíte se s námi o vaše zkušenosti a hlavně, že jsem vás objevila. 🤍 Kvantové opravy se od začátku staly mou součástí. Konečně jsem po letech, kdy mi nic nefungovalo a jen jsem se plácala na místě, objevila to, co opravdu funguje.
Ema
Funguje to a zatím, když jsem nevěděl, tak jsem se podíval na Tvoje videa a bylo jasno. Hodně tam toho říkáš a prakticky ukazuješ. Pomalu se posunuji dál, teď hledám klíč na pochopení a odstranění výhod, které někdy nemoci přinášejí. Asi to opravdu jsou narušené vztahy, když tomu dáváme takový význam. Děkuji Ti za všechno, co jsi mi předal a děkuju i za ty, kterým jsem tak mohl pomoct.
Miloš
Mirku, moc děkuji, kurz byl super. Hned po něm jsem si opravila levou ruku. Po cca 5 letech mě už ráno nebrní!!! Už druhý týden! Pracuji i se známými... Zatím mám celkem pozitivní zpětnou vazbu. Problém vidím dost v tom, že si lidi neumí nacítit emoce. Často odpovídají nevím... tak hledáme. Ale to půjde.
Radka
Je to pro mě teď hodně klidné období, stresy se zmenšují a pomalu nabývám jistoty, že kvantové opravy dokážu dělat a že to půjde pořád dál a hlouběji.
Patrik
Kvantové opravy jsou cesta ke krásnému životu. Doporučuji všem, co chtějí něco ve svém životě změnit. Už jsem vyzkoušela mnoho postupů, tento za mě jasně vyhrává.
Jana
Je to něco neskutečného, vše beru jako hru, moc mě to baví a okolí se diví.
Libuška
Máš velký dar předávat jasně, jednoduše a srozumitelně věci které fungují a měníš životy všem bytostem kolem. Díky.
Petr
Moc děkuji za kvantovou techniku. Je až neuvěřitelné rychlá. Během pár dnů jsem dokázala neuvěřitelným způsobem opustit to, o co jsem se snažila rok. Ještě teď se z toho vzpamatovávám...
Ilona
Kurz je vynikající, děkuji za veškeré prohloubení s ujasnění přístupu k přítomnému okamžiku.
Pavel